7 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Ska du renovera badrummet?

Fyll i formuläret så får du snabbt & smidigt kostnadsfria offerter från lokala badrumsföretag.
Upp till 6 gratis offerter.
Inget köpkrav.

Fyll i formuläret, du är klar på 1 minut
*
*
*
*
*
Tjänsten är helt gratis och fungerar i hela Sverige.
 • Så här använder du den här tjänsten

 • 1
  Du skapar en gratis prisförfrågan.
 • 2
  Få offertförslag från flera badrumsföretag.
 • 3
  Välj det badrumsföretag som passar dig bäst!
 • Instruktioner

  Det är enkelt att skicka en gratis förfrågan från badrumsproffs.se gör så här:

  1. Registrera så mycket uppgifter du kan.

  2. Klicka på texten Skicka förfrågan.

  3. Nu skickas din förfrågan iväg till proffsiga företag i din region och de kommer att ta kontakt med dig för offert och mer information.

  4. Du kommer att kunna se vilka som mottagit din förfrågan när du är inloggad. Inloggning skickas till dig per e-post.

  Du kommer få e-post med dina kontouppgifter till den e-post adress som du anger i registreringen.

  Gör din prisförfrågan här
 • Varför ska ni välja oss?

 • Spara tid & slipp ringa runt.
 • Inget köptvång.
 • Granskade och godkända badrumsföretag.
 • Vi kostar ingenting.

Kontakta oss

08-232 232
Mån - Tors 8:30 - 17, Fre 8:30 - 15:30
Lunchstängt 12 - 13

info@helphero.se

Renovera badrum pris offert badrumsrenovering kostnad

Tänk på detta innan start av badrumsrenovering

Att renovera sitt badrum kan vara en mycket spännande och givande upplevelse, men det kan också vara mycket stressande och tidskrävande. Det är viktigt att välja rätt företag för att få det bästa resultatet till rätt pris. Här är några saker att tänka på när du ska anlita ett företag för att renovera ditt badrum.

Bestäm vad som som ska ingå när du renoverar badrummet

Först och främst är det viktigt att bestämma vad du vill ha gjort i ditt badrum. Vill du bara byta ut några av dina gamla armaturer och ytskikt, eller vill du göra en fullständig renovering inklusive nya VVS-installationer och elektriska system? Det är också viktigt att bestämma vilken stil du vill ha för ditt badrum. Det kan vara en bra idé att titta på bilder på internet eller besöka utställningar för att få idéer och inspiration.

Hitta rätt företag för badrumsrenoveringen

När du har en klar idé om vad du vill ha gjort, är det dags att börja leta efter ett företag som kan utföra arbetet. Det finns många företag som erbjuder badrumsrenovering, men inte alla är lika bra. Det är viktigt att välja ett företag som har erfarenhet av att utföra badrumsrenoveringar och som har en bra rykte i branschen.

Hur mycket kan en badrumsrenovering kosta

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är priset. Det kan vara frestande att välja det billigaste alternativet, men det kan leda till problem längre fram om arbetet inte utförs korrekt. Det är viktigt att få en offert från företaget innan arbetet påbörjas, så att du vet vad du kan förvänta dig när det gäller kostnaderna.

Gå igenom badrum offerten

När du har fått en offert från företaget är det viktigt att titta på vad som ingår i priset. Det kan vara så att vissa tjänster inte ingår i det grundläggande priset, vilket kan leda till extra kostnader senare. Det kan också vara så att företaget tar extra betalt för vissa material eller arbeten som du inte hade förväntat dig.

Tidsplanera renovering av badrummet

Det är också viktigt att tänka på tidplanen för arbetet. Om du har en specifik deadline som du vill ha arbetet klart till, är det viktigt att diskutera detta med företaget innan arbetet påbörjas. Det kan också vara så att arbetet tar längre tid än förväntat på grund av oväntade problem eller komplikationer.

Titta inte bara på priset för badrumsrenoveringen

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är garantier och service efter avslutat arbete. Det är viktigt att välja ett företag som erbjuder en garanti på det arbete som utförs, så att du har någon att vända dig till om något går fel senare. Det kan också vara en god idé att titta på vilken typ av service som företaget erbjuder efter att arbetet är klart, till exempel om de kommer tillbaka för att åtgärda eventuella problem eller om de erbjuder underhållstjänster.

Starta med att ta in din offert på badrumsrenovering här

Gör din prisförfrågan här

Vi har sedan 2006 samlat många duktiga badrumsföretag som kan renovera badrum till ett bra pris, så för att du ska få ett bra urval av badrumsföretag använd vår tjänst som är 100% gratis för dig och inga krav pp att köpa något av de företag som lämnar offerter.

Tjänsten fungerar i Hela Sverige och fungerar bäst i storstäder med många badrumföretag som:

 • Stockholm

 • Göteborg

 • Malmö

 • Uppsala

 • Upplands Väsby

 • Sollentuna

 • Västerås

 • Örebro

 • Linköping

 • Helsingborg

 • Jönköping

 • Norrköping

 • Lund

 • Umeå

 • Gävle

 • Södertälje

 • Borås

 • Halmstad

 • Växjö

 • Eskilstuna

 • Karlstad

Vilket badrumsföretag ska du välja?

När du har tagit hänsyn till alla dessa faktorer är det dags att välja det företag som passar dina behov bäst. Det kan vara en god idé att läsa recensioner och be om referenser från tidigare kunder för att se vad andra har sagt om företagets arbete.

Kommunicera med din badrumsbyggare är A & O

När du väl har valt ett företag och arbetet påbörjas är det viktigt att kommunicera regelbundet med företaget för att försäkra dig om att arbetet går som det ska och att du är nöjd med resultatet. Om du har några frågor eller problem är det viktigt att ta upp det med företaget så snabbt som möjligt så att eventuella problem kan lösas innan det är för sent.

Hur renovera badrum billigare

Vid badrumsrenovering kan kostnaderna variera beroende på vilka material som används och vilken typ av arbete som utförs. Om du har en stram budget kan det vara en god idé att välja billigare material eller att begränsa arbetsomfånget för att hålla kostnaderna nere.

Få ut max per kvadratmeter i ditt nya badrum

En annan sak att tänka på är att det kan vara en god idé att anlita ett företag som kan hjälpa dig med design och planering av ditt nya badrum. Ett professionellt företag kan hjälpa dig att maximera utrymmet och skapa en stil som passar dina behov och önskemål.

Öka livsländen på ditt nya badrum

Slutligen är det viktigt att tänka på underhåll av ditt nya badrum efter att renoveringen är klar. Att hålla badrummet rent och fritt från skador kan hjälpa till att förlänga dess livslängd och minska framtida kostnader för reparationer.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja rätt företag för att renovera ditt badrum och att ta hänsyn till alla faktorer som påverkar kostnaden och kvaliteten på arbetet. Genom att noggrant planera och kommunicera med företaget kan du få det badrum du alltid har drömt om till rätt pris och med högsta kvalitet.

Checklista inför din badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara en stor och komplex uppgift. För att säkerställa att allt går smidigt och enligt planen är det viktigt att skapa en checklista inför renoveringen tillsammans med den leverantör som du anlitar. Här är några punkter att tänka på när du skapar din checklista för badrumsrenovering:

 1. Bestäm budgeten: Innan du börjar med några planeringar är det viktigt att fastställa din budget för renoveringen. Diskutera med din leverantör för att få en uppfattning om vad som är möjligt att göra inom din budget och vad som kan vara nödvändigt att skära ner på för att hålla kostnaderna nere.

 2. Planera badrumsdesignen: Det är viktigt att tänka igenom vilken design du vill ha i badrummet. Vilken färg ska väggarna ha? Vilken typ av golvmaterial vill du använda? Vill du ha en dusch eller ett badkar? Diskutera dina önskemål med leverantören så att ni kan planera renoveringen tillsammans.

 3. Fastställ tidslinjen: Att renovera ett badrum kan ta tid, och det är viktigt att du är medveten om det från början. Diskutera med leverantören om hur lång tid renoveringen förväntas ta och om det finns några tidsbegränsningar att ta hänsyn till.

 4. Säkerställ tillstånd: Innan du börjar med några stora förändringar i badrummet, se till att du har alla nödvändiga tillstånd från myndigheter och föreningar som krävs.

 5. Materialval: Diskutera materialval med din leverantör och se till att du får information om kvaliteten på materialen som kommer att användas. Detta kommer att hjälpa dig att undvika överraskningar senare när arbetet är färdigt.

 6. Installationer: När det gäller installationer i badrummet är det viktigt att se till att allt görs på rätt sätt och att alla rör och ledningar är korrekt installerade. Diskutera med leverantören för att se till att allt görs korrekt och att det inte finns några potentiella problem som kan uppstå.

 7. Avfallshantering: En badrumsrenovering kan generera mycket skräp och avfall. Se till att ni diskuterar vem som ansvarar för att ta bort avfallet och hur det ska hanteras.

 8. Garanti: Innan du anlitar en leverantör för att renovera ditt badrum, se till att du förstår vilka garantier som ingår och vad som täcks.

 9. Kommunikation: Under hela renoveringsprocessen är det viktigt att ha en öppen och konstant kommunikation med din leverantör. Se till att ni diskuterar framstegen och att du informeras om eventuella ändringar eller problem som uppstår.

Att renovera ett badrum kan vara en stor och tidskrävande uppgift. Genom att ha en checklista inför renoveringen tillsammans med din leverantör kan du undvika överraskningar och se till att allt går så smidigt som möjligt. Genom att följa denna checklista kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering kommer att bli en lyckad investering i ditt hem.

 1. Slutbesiktning: När badrumsrenoveringen är klar är det viktigt att göra en slutbesiktning för att säkerställa att allt har gjorts korrekt och enligt planen. Gå igenom allt med leverantören och se till att du är nöjd med resultatet innan du betalar fakturan.

 2. Underhåll: Efter att renoveringen är klar är det viktigt att du tar hand om ditt nya badrum genom att följa tillverkarnas rekommendationer för underhåll och rengöring. Be din leverantör om tips och råd om hur du kan bäst ta hand om ditt nya badrum.

 3. Referenser: Fråga din leverantör om referenser från tidigare kunder. Att få feedback från tidigare kunder kan ge dig en bättre uppfattning om kvaliteten på deras arbete och hur nöjda kunderna varit.

 4. Kontrakt: Innan du påbörjar renoveringen är det viktigt att ha ett skriftligt kontrakt med din leverantör som beskriver allt som ska göras, kostnader och tidplanen för arbetet.

Att renovera ett badrum är en stor investering i ditt hem, och genom att planera och ha en checklista tillsammans med din leverantör kan du undvika problem och se till att allt går enligt planen. Genom att följa denna checklista kan du vara säker på att din badrumsrenovering kommer att bli en lyckad investering i ditt hem och att du kommer att få njuta av ditt nya badrum i många år framöver.

Badrumsrenovering priser (exempel, TA ALLTID IN OFFERTER)

Tabell med exempelpriser 2023 för badrumsrenovering:

Kvadratmeter Billigt (kr) Medelpris (kr) Lyxpris (kr)
5 40 000 75 000 125 000
8 60 000 100 000 175 000
10 75 000 125 000 225 000

Listan nedan visar materialval som kan påverka priset på en badrumsrenovering:

Billigt:

 • Standard kakel och klinker
 • Enkla badkar och duschar
 • Standard toalett, handfat och blandare
 • Laminat eller vinylgolv

Medelpris:

 • Porslin eller marmor kakel och klinker
 • Badkar med bubbelmassage eller ångdusch
 • Enkel till medelstor bastu
 • Väggmonterad toalett, handfat med skåp och kvalitativa blandare
 • Golv av klinker eller natursten

Lyxpris:

 • Exklusiv kakel och klinker i marmor eller granit
 • Stora jacuzzi-badkar och takduschar med ånga och aromaterapi
 • Rymlig bastu med glasväggar och infraröd teknologi
 • Väggmonterade toaletter med inbyggda bidéer, dubbla handfat med marmor eller granit och högkvalitativa blandare
 • Golvvärme under marmor eller kalksten golv

Observera att dessa priser och materialval bara är exempel och att det faktiska priset på din badrumsrenovering kan variera beroende på dina egna specifika behov och val av material. Det är alltid bäst att be om en offert från en professionell leverantör för att få en mer exakt bild av priset för din badrumsrenovering.

Starta med att ta in din offert på badrumsrenovering här

Gör din prisförfrågan här

Vi har sedan 2006 samlat många duktiga badrumsföretag som kan renovera badrum till ett bra pris, så för att du ska få ett bra urval av badrumsföretag använd vår tjänst som är 100% gratis för dig och inga krav pp att köpa något av de företag som lämnar offerter.

Tjänsten fungerar i Hela Sverige och fungerar bäst i storstäder med många badrumföretag som:

 • Stockholm

 • Göteborg

 • Malmö

 • Uppsala

 • Upplands Väsby

 • Sollentuna

 • Västerås

 • Örebro

 • Linköping

 • Helsingborg

 • Jönköping

 • Norrköping

 • Lund

 • Umeå

 • Gävle

 • Södertälje

 • Borås

 • Halmstad

 • Växjö

 • Eskilstuna

 • Karlstad